Üst

Kirpik Laminasyonu

Kirpik laminasyonu; kıvırıcı, hacim veren maskara, ipek veya takma kirpik olmadan kalıcı bir şekilde mümkün olan en kıvrık ve belirgin kirpiklere sahip olmanızı sağlayan en yeni My Lamination Akademi yöntemlerinden biridir. Laminasyon işlemi, kirpiklerinizi yukarı doğru kıvırarak daha belirgin hale getirirken aynı zamanda My Lamination Akademi’nin inovatif teknolojilerle geliştirdiği vitamin ve mineraller sayesinde daha güçlü ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Siz de hiçbir uzantı veya sert işlemler olmadan bakışlarınızın daha dramatik ve etkili olması için My Lamination Akademi uzmanlığı ile gerçekleştirilen kirpik laminasyon işlemleri hakkında daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Kirpik Laminasyonu Nedir?

Kirpik laminasyonu, kirpiklerinizi yukarı doğru kıvırarak daha belirgin hale getirirken aynı zamanda doğal ve saf bileşenlerden oluşan kirpik vitamini ürünleri ile bakım ve koruma işlemidir. My Lamination Akademi’nin İtalya’da ürettiği yüksek Ar-Ge teknolojili Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri 14 vitamin ve 12 farklı mineral sayesinde uzun vadede dökülen, seyrelen veya zayıflayan kirpiklerinize kalıcı bakım sunar. Dolgunluk yaratmak için sahte ekler yapıştırmayı içeren kirpik uzantılarının aksine kirpik laminasyonu, halihazırda sahip olduğunuz güzelliği öne çıkarır.

Kirpik Laminasyonunun Kirpik Lifting İşleminden Farkı Nedir?

Kirpik laminasyonu, lifting işleminde kullanılan 2. jenerasyon sert formüllerin aksine son derece nazik ve hassas en yeni teknoloji ürünlerle gerçekleştirilir. Böylece laminasyon işlemi gerçekleştikten sonra da kirpikler canlanmaya, uzamaya ve güçlenmeye devam eder. Kirpik lifting uygulamalarında laminasyon işlemlerindeki özel bakım aşaması yoktur. Güzelleşirken aynı zamanda daha güçlü ve belirgin kaşlara sahip olmak isteyenler kirpik laminasyonunu daha sık tercih ederler.

Kirpik Laminasyonu Nasıl Yapılır?

Kirpik laminasyonu, uzmanlık ve beceri isteyen bir işlemdir. Güzellik sektöründeki kalitesi uzun yıllardır sürdürülebilir olan My Lamination Akademi eğitmenleri, laminasyon işlemini son derece pratik ve etkili bir şekilde 45 ila 60 dakika arasında gerçekleştirirler. Laminasyon uzmanları My Lamination Akademi’nin kirpiklerinize zarar vermeyen ürünleri ile kıvırma ve sabitleme solüsyonu uyguladıktan sonra VitaminLash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri ile bakım yaparak işlemi sonlandırırlar. 14 vitamin ve 12 farklı mineral, koruma kalkanı rolü üstlenerek seyrelen, dökülen ve zayıflayan kirpiklere kalıcı bakım sunar.

Kirpik Laminasyonun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Kirpik laminasyonu, uzama döngüsüne, çevresel koşullara ve bakım koşullarına bağlı olarak yaklaşık altı ila sekiz hafta kadar etkisini sürdürür. Laminasyon sırasında uygulanan bakımın etkisi ise kalıcı şekilde daha az dökülen ve daha güçlü kirpikler elde etmenizle sonuçlanır. Kirpiklerinizdeki kıvrıklığı yenilemek için ortalama altı hafta sonrasında tekrar My Lamination uzmanından randevu alabilirsiniz.

Kirpik Laminasyonunu Kimler Yaptırabilir?

Kirpik laminasyonu, düz veya aşağı dönük kirpiklere sahip kişiler için harikadır. Aynı zamanda ipek kirpik gibi zaman alıcı işlemlerden kurtulmayı sağlayan herkes için uygundur. Bu işlem doğal kirpiklerinize uzun süre kıvrık bir etki vererek, gözlerinizin daha büyük ve parlak görünmesini sağlar.

Kirpik Laminasyonu Zararlı Mıdır?

My Lamination Akademi’nin uzmanlığında gerçekleştirilen laminasyon işlemlerinde kirpiklere zarar verici herhangi bir işlem uygulanmaz. Aksine Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri ile kirpiklerinize kalıcı bir bakım yapılır.

Kirpik Laminasyonu Ücretleri Ne Kadar?

My Lamination Akademi, kirpik laminasyonu ücretleri için Türkiye’nin her noktasında taban fiyat uygular. Ancak uzmanlar ve uygulama bölgesi çerçevesinde kirpik laminasyonu ücretleri değişebilir. En sağlıklı ve güvenilir bilgi için size en yakın My Lamination kirpik laminasyon uzmanından bilgi alabilirsiniz.

My Lamination Kirpik Laminasyonu Uzmanı Nasıl Olunur?

My Lamination Akademi, sektördeki uzmanlığını ve tecrübesini her ay Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği kirpik laminasyonu eğitimi ile aktarmaktadır. My Lamination Akademi’nin kaş ve kirpik laminasyonu workshop sürecini başarı ile tamamlayan sertifikalı güzellik uzmanları, işlemi gerçekleştirebilirler.

Siz de My Lamination Akademi’nin ayrıcalıklı kaş ve kirpik laminasyonu eğitimlerinden yararlanmak ve bölgenizdeki en yakın workshop ile ilgili bilgi almak için bize başvurabilirsiniz.

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25