Üst

Kaş Laminasyonu

Günümüzde dolgun ve belirgin kaşlar, anında gençlik etkisi için güzelliğin temel dayanağı haline gelmiştir. Kaş laminasyonu, istediğiniz görünüm ve şekli elde etmek için kaş kıllarınızı yeniden yapılandırmayı içerir ve kaşlarınızın her zaman bakımlı ve toplu görünmesini sağlar. Ayrıca My Lamination’ın yüksek Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen vitamin ve mineralleri sayesinde kaşlardaki güçlü, dolgun ve dökülmeleri önleyen etki kalıcı olarak gerçekleşir. Kaş problemleriniz ne olursa olsun gözlerinizi mükemmel şekilde çerçeveleyen belirgin, parlak ve ultra dolgun kaşlara sahip olmak için My Lamination ekibinin uzmanlığı çerçevesinde geliştirilen kaş laminasyonu işlemi ve eğitimleri hakkında daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Kaş Laminasyonu Nedir?

Bu işlemde doğal kaş kıllarının yapısına uygun yönde hafif yukarı doğru taranarak daha kalın ve hacimli görünmesi sağlanır. İşlem, Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox gibi kaş vitamini ile desteklenerek uzun vadede kirpiklerinizin seyrelme, dökülme ve düşme sorunlarına çözüm sunar. Kaş laminasyonu, simetriden veya belirginlikten yoksun asi kaşlar için mükemmel bir seçenektir.

Kaş Laminasyonu İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Güçlü ve yüksek kaliteli bileşenler gerektirdiğinden kaş laminasyonu işlemlerinin bir profesyonel tarafından yapılması çok önemlidir. Laminasyon işlemi, My Lamination Akademisi profesyonel kaş uzmanları tarafından gerçekleştirildiğinde ağrısız ve son derece hızlı bir yöntemdir. Yaklaşık 15 ila 40 dakika süren işlemde öncelikle kaşlarınızın istenilen kalkık ve dolgun şekli alması için My Lamination Akademisi tarafından hazırlanan özel serum ve solüsyonlar uygulanır. Kaş uzmanları tarafından istenilen şekilde kaş sabitlendikten sonra 14 adet vitamin ve 12 adet mineralden oluşan özel serumlarla kaşlara ihtiyacı olan bakımlar yüklenir.

Kaş Laminasyonunu Kimler Yaptırabilir?

Kaş laminasyonu, iğne veya kalıcı makyaj kullanmadan hayallerinizdeki kaşlara kavuşmanın en etkili yoludur. Bu doğrultuda laminasyon, her gün ekstra zaman harcamadan daha dolgun ve bakımlı kaşlara sahip olmak isteyen herkes için idealdir. Kaşlarını istenilen yönde şekillendirmek isteyenlerin yanı sıra kaşlarını daha kalın, dokulu veya hacimli göstermek isteyenler bu yöntemi deneyebilir.

Kaş Laminasyonunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Laminasyonun etkisi tüylerin büyüme hızına, çevresel faktörlere ve işlem sonrası kaşlarınıza ne kadar iyi baktığınıza bağlı olarak yaklaşık dört ila sekiz hafta kadar sürebilir. Dolgun ve belirgin görünümü daha uzun süre korumak için kaşlarınızı yeniden lamine etmeniz önerilir. Kaş laminasyon işlemleri arasında ihtiyacınız olan tek şey, My Lamination Akademisi tarafından hazırlanan kaş vitamini ürünlerinden düzenli olarak uygulamak ve bir kaş fırçasıyla taramaktır.

Kaş Laminasyon İşleminin Ücreti Nedir?

My Lamination kaş laminasyonu işlemleri için belirli bir taban fiyat önerir. Ancak bulunduğunuz yere ve uzmanlarımıza bağlı olarak laminasyon işlemi ücretlerinde bazı farklılıklar olabilir. Ayrıca kaşları vurgulamak ve derinlik kazandırmak için ekstra renk tonu düzenlemeleri de laminasyon ücretine yansıtılır. Bulunduğunuz bölgedeki en yakın My Lamination Akademisi tarafından profesyonel eğitimlerini tamamlamış sertifikalı kaş uzmanlarından fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.

My Lamination Kaş Laminasyonu Uzmanı Nasıl Olunur?

My Lamination Akademisi, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kaş laminasyonu kursu ve workshoplar sayesinde Türkiye’nin dört bir yanında kaş uzmanı olmak isteyen herkese eğitim sunmaktadır. Kaş laminasyonu eğitimi sürecini başarı ile tamamlayan sertifikalı güzellik uzmanları, My Lamination Akademi’nin inovatif teknolojilerle ürettiği Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı toksin içermeyen, vegan, doğal, Cruelty-Free ve dermatolojik testlerden geçirilmiş ürünleri ile işlem yapmaya hazır hale gelirler.

Siz de My Lamination Akademi’nin bir parçası olmak için bölgenizdeki size en uygun tarihteki eğitimleri seçerek ön başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25