Üst

Kaş ve Kirpik Laminasyonu Eğitimi

Kaş ve kirpik laminasyonu eğitimi ile yeteneklerinizi geliştirerek güzelliği yaymaya ve My Lamination uzmanı olma ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayın!

Kaş ve Kirpik Laminasyonu Nedir?

Kaş laminasyonu kaşlara bakım yaparak ve aynı zamanda besleyerek istenilen şekilde yön verme ve kaldırma işlemidir. Kaş laminasyonu yalnızca parlak, gür ve kalın kaşlara sahip olmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda zayıf kıl köklerinin güçlenmesine destek olur.
Kirpik laminasyonu ise kirpiklerin daha dolgun, güçlü ve kıvrık görünmesi için gerçekleştirilen bir işlemdir. Kirpik laminasyonunda aynı zamanda seyrek ve güçsüz kaşlar çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzayabilir. Vitaminler, değerli yağlar ve güçlü bileşenler sayesinde yıpranmış, dökülmüş ve seyrek kaşlar veya kirpikler çok daha sağlıklı görünebilir.

Kaş ve Kirpik Laminasyonu Workshopunun Kapsamı Nedir?

My Lamination’ın kaş ve kirpik laminasyonu eğitimi tamamen My Lamination akademisine ait mucizevi ürünler ve modern tekniklerle katılımcıların gerekli temel bilgileri öğrenmeleri için tasarlanmıştır. Kirpik ve kaş laminasyonu eğitimi sabah 11:00’da başlar ve akşam 18:00’da biter. Kaş ve kirpik laminasyonu workahopu teorik bilgi ve uygulama şeklinde iki aşamalı olarak gerçekleştirilir.

Kaş ve Kirpik Laminasyonu Workshopu Katılımcılara Neler Kazandırır?

My Lamination’ın kirpik ve kaş laminasyonu workshopu sonucunda Lamimaker unvanına sahip katılımcılar işlemleri uygulama becerisini gösteren sertifika kazanırlar. Workshop sonunda yalnızca sertifikalı uzmanlara özel satışa sunulan My Lamination ürünlerine sahip olma hakkınız olur.
Workshopu başarıyla bitiren kişiler 50 kişilik Başlangıç Seti, 100 kişilik Vitamin Lash Botox ve ayrıca My Lamination akademisinin size özel logosundan yararlanabilir. Ayrıca workshopu başarıyla tamamlayan katılımcılar My Lamination Akademi’nin resmî web sayfasındaki haritada yer bulma ve müşteri kazanma şansı elde edebilir.

Kaş ve Kirpik Laminasyonu Workshopuna Kimler Katılabilir?

Kaş ve kirpik laminasyonu workshopu,, yeni başlayanlar ile bilgilerini tazeleme ihtiyacı hisseden tüm uzmanlar için uygundur. Uzmanlarımız sizi hayalinizdeki işe yönlendirmek için çok yönlü bir eğitim vermeye kendini adamıştır. Üstelik eğitim sonrasında da kesintisiz desteği sürdürerek güven ve samimiyeti hissetmenizi sağlar. Siz de güzelliği yaymaya başlamak için My Lamination etkinliklerimiz sayfasından başvurunuzu hemen oluşturabilirsiniz!

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25