Üst

Kirpik Botoksu

Göz kamaştırıcı, dolgun ve kıvrık kirpikler pek çok kişinin hayalidir. Kirpik botoksu, hayalinizdeki parlak, belirgin ve uzamış kirpiklere basit ve etkili bir şekilde sahip olmanızı sağlayan en son uygulamalardan biridir. My Lamination Akademi’nin en son inovasyonlarla İtalya’da ürettiği Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri ile gerçekleştirilen botoks, doğal kirpiklerinizin daha dolgun ve uzun görünmesini sağlar. Kirpik botox uygulaması hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizin için hazırladığımız yazının devamında bulabilirsiniz.

Kirpik Botoksu Nedir?

Kirpik botoks uygulamasının bilinen iğneli tedavi yöntemi ile alakası yoktur, ancak kirpiklerde anında etki gösterdiği için bu isim verilmiştir. Basit ve son derece etkili bir yöntem olan kirpik botoksu, yağlar, proteinler, kolajen, Hyaluronik Asit, keratin ve vitaminler ile doğal kirpikleri güçlendiren ve besleyen kompleks bir maske uygulamasıdır. My Lamination Akademi’nin en son teknolojilerle ürettiği Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri doğal kirpiğe kolajen ve keratin yükleyerek daha pürüzsüz ve ipeksi hale getirir. Düzenli uygulamada daha dolgun ve güçlü kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Ayrıca, hasarlı kirpikleri onarmaya yardımcı olur, uzamayı artırır ve çevresel faktörlere karşı korur.

Kirpik Botoksu ve Kirpik Lifting İşleminin Farkı Nedir?

Kirpik lifting, kirpiklerin olduğundan uzun ve hacimli görünmesi için uygulanan bir çeşit perma işlemidir. Ancak kirpik lifting uygulamalarında bakım ve koruma için ekstra bir işlem gerçekleştirilmez. Kirpik botoksu ise doğal kirpiklerinize bakım yaparak daha kalın, dolgun ve uzun hale getirir. Bu nedenle botoks işlemi genellikle lifting uygulamasına ek bir adım olarak gerçekleştirilir. Kirpik botoksu, lifting sonrası kirpiklerin farklı yönlere gitmesini de önleyecektir. Botoks ayrıca lifting sonrasında kirpikleri desteklemeye, kırık olanları onarmaya ve mevcutları nemlendirmeye yardımcı olur.

Kirpik Botoksu Nasıl Yapılır?

Kirpik botoksu uygulaması uzmanlık gerektiren özel bir işlemdir. My Lamination Akademi’nin güzellik uzmanları, ağrısız ve etkili bir şekilde yaklaşık bir ila bir buçuk saat içerisinde kirpik botoksunu gerçekleştirirler. Uzmanlar, laminasyon işlemi ile kıvrılan kirpiklere Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri yükleyerek daha dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlarlar.

Kirpik Botoksu Ne Kadar Kalıcıdır?

Kirpik botoksunun etkisi, kılların uzama döngüsüne, işlem sonrası bakım düzeyine ve çeşitli çevresel faktörlere göre değişmektedir. Ancak genel olarak işlemin etkisi dört ila altı hafta arasında devam eder. Botoks uygulamasının seyrelen, düşen ve güçsüzleşen kirpikleri canlandıran ve dolgunlaştıran etkisi ise kalıcıdır.

Kirpik Botoksu Kimler Yaptırabilir?

Kirpik botoksu, belirgin ve dolgun bakışlara sahip olmak isteyen herkes tarafından yaptırılabilir. Uygulamanın yoğun keratin ve vitamin yüklemesi özellikle seyrek, güçsüz, dökülen ve hacimsiz görünen kirpiklerde son derece etkilidir. Kirpik botoksu, göz makyajını öne çıkarmanızı ve belirgin kirpiklere sahip olmanızı sağlar.

Kirpik Botoksu Güvenilir Bir İşlem mi?

Kirpik botox işlemi konusunda deneyimli bir kirpik uzmanına sahip olduğunuz sürece, doğal kirpiklerinize herhangi bir zarar gelmeyecektir. İşlem sırasında kullanılan My Lamination Akademi’nin Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox ürünleri, vegan, Cruelty-Free, toksik maddeiçermeyen, doğal ve saf patentli bileşenlerden oluşur.

Kirpik Botoksu Ücretleri Ne Kadar?

My Lamination Akademi, düzenli olarak gerçekleştirdiği workshoplar ile Türkiye’nin dört bir yanındaki güzellik uzmanlarına kirpik botoksu eğitimi ve sertifikası verir. Bunun sonucunda her uygulama için belirli bir taban fiyat bulunur. Ancak bölgenize ve uzmanlara göre kirpik botoks uygulamalarının ücretleri değişecektir.

My Lamination Akademi uzmanlığı ve güvenilirliği ile kirpik botoks uygulamaları ve eğitimleri hakkında çok daha fazlasını öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25