Üst

Kaş Botoksu

Kalın ve dolgun kaşlar, yüzünüze belirginlik kazandırırken aynı zamanda daha genç ve dinamik bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Son zamanlarda “vahşi kaş görünümü” trendinin popüler olmasıyla hacimli ve kalın kaşlar daha da öne çıkmıştır. Ancak her gün kalem veya maskaralarla kaşları doldurmak zaman alıcı ve zor bir işlemdir. Kaş botoksu uygulaması, kaşlarınızı onaran, canlandıran ve yenileyen vitamin ve keratin yüklemesidir. My Lamination Akademi tarafından son jenerasyon teknolojilerle geliştirilen Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox kompleksinin uygulaması sonucunda doğal kaşlarınız daha dolgun görünür ve küsen kaşlarınız güçlenmeye başlar. Kaş botox uygulaması hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Kaş Botoksu Nedir?

Kaş botoksu uygulaması, yaygın olarak bilinen iğneli kozmetik işlemin aksine acısız ve iğnesiz bir şekilde gerçekleştirilir. Kaş botoksu, proteinler, mineraller, keratin, kolajen ve vitaminlerden oluşan kompleks formüller yüklenerek kendi doğal kaşlarınızın güçlenmesini ve beslenmesini sağlayan bir işlemdir. Uygulamaya botox adı verilmesinin temel nedeni, kısa sürede hiçbir eklenti olmadan daha kalın, dolgun ve uzun kaşlara sahip olmanızı sağlamasıdır. My Lamination Akademi’nin inovatif Ar-Ge çalışmalarından doğan Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox içerisinde yer alan 14 ayrı vitamin ve 12 mineralden oluşan kompleks, kaş kıllarının yapısında daha fazla hacim yaratır ve küsen kaşların uzamasına yardımcı olur. Basit ve etkili bir şekilde kıl köklerini korur, güçlendirir, nemlendirir ve besler.

Kaş Botoksu Nasıl Yapılır?

Kaş botoksu, My Lamination Akademi’nin workshoplarında başarıyla eğitimini tamamlayan güzellik uzmanları tarafından kısa bir süre içerisinde güvenle gerçekleştirilebilir. Uygulamadan en etkili sonucun alınması için bir profesyonel tarafından yapılması son derece önemlidir. My Lamination kaş uzmanları, Vitamin Lash Botox ve Mineral Lash Botox komplekslerini kaşınıza uygulayarak daha pürüzsüz ve dolgun görünmesini sağlarlar. Botoks işlemi, kaşlarınıza bakım ve koruma sunmak amacıyla kaş laminasyonu sonrasında da uygulanabilir.

Kaş Botoksu Güvenilir mi?

Kaş botoksu, kıl köklerini besleyici maddelerle dolduran, daha pürüzsüz ve dolgun görünmelerini sağlayan son derece güvenli bir bakım işlemidir. İşlem tamamen ağrısız ve iğnesiz şekilde bir ila bir buçuk saat içerisinde tamamlanır. My Lamination Akademi’nin güvenilir uzmanları tarafından gerçekleştirilen uygulamalar sonrasında kaşlarınız dökülme veya kopma olmadan daha sağlıklı, dolgun ve güçlenmiş görünür.

Kaş Botoksunun Etkisi Ne Kadar Devam Eder?

Kaş botoks uygulamasının etkisi anında dolgun ve hacimli kaş görünümü olarak ortaya çıkar. Yaklaşık dört ila sekiz hafta arasında süren botoks etkisi, kıl köklerinin uzamasına, işlem sonrası bakıma ve çevre faktörlerine göre değişebilir. Sürekli uygulama sonucunda küsen kaşlarınız kalıcı olarak yeniden uzar ve mevcut kıl kökleri güçlenir.

Kaş Botoksunu Kimler Yaptırabilir?

Kaş botoksu uygulaması, kaş yapısını iyileştirir, çevresel faktörlere karşı korur, yaşam döngüsünü uzatır ve aynı zamanda yeni saç oluşumunu teşvik eder. Bu doğrultuda küsen, seyrelen ve dökülen kaşlara sahip herkes kaş botoksu uygulamasını güvenle yaptırabilir. Kaş botoksu kalıcı olarak daha gür ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağladığı için günlük makyaj rutininiz kısalır ve zamanınız size kalır.

Kaş Botoks İşleminin Ücreti Ne Kadar?

My Lamination Akademi’nin her ay Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği workshoplara katılan sertifikalı güzellik uzmanları kaş botoksu uygulamalarını belirlenen taban fiyat üzerinden gerçekleştirirler. Ancak bölgenize ve kaş botoksu uzmanına göre aldığınız işlemin ücretleri değişebilir.

Siz de My Lamination Akademi uzmanlığı ve güvenilirliği ile kaş botoks eğitimleri hakkında çok daha fazlasını öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25