Üst

Kirpik Bakımı Nasıl Yapılır?

Gözlerinizin dünyaya açılan pencereleri olan kirpiklerinizin daha dolgun, kıvrık ve gür görünmesi için hazır olun!
Kirpiklerinizin daha dolgun ve uzun görünmesi için düzenli olarak bakım yapmanız son derece önemlidir. Güzel kirpikleri korumanın anahtarı ise hangi ürünlerin kullanılacağını ve nelerden kaçınılacağını bilmektir. Nitekim kirpikler doğru bakım ürünleri ile yaklaşık sekiz haftalık bir döngü içinde tekrar büyüyebilir. Siz de kirpiklerinizin uzamasını ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız aşağıdaki kirpik bakım tüyolarını keşfedebilirsiniz.

Uzun ve Güçlü Kirpik Bakımı İçin Neler Yapılabilir?

Kirpikleriniz sevgiyi ve ilgiyi hak eder. Bu nedenle kirpiklerinize hızla uzamaları ve iyi görünmeleri için en iyi şansı vermek istiyorsanız, dökülmeyi önlemek ve güçlendirmek için yapabileceğiniz bazı bakım tüyoları vardır. İşte dramatik ve güçlü kirpikler için dikkat edilmesi gerekenler:
Kirpiklerinizi Temiz Tutun
Kirpiklerinize düzgün bir şekilde bakmak için ilk adımınız o bölgeyi nazikçe temizlemek olmalıdır. Temizleme kirden makyaja kadar her şeyi o bölgeden uzak tutmaya yardımcı olur. Göz kapaklarınıza iyi ve kapsamlı bir temizlik sağlamak için yüz yıkama, misel su, çift fazlı veya köpüklü temizleyici kullanabilirsiniz. Bu, kirpiklerinizin en iyi şekilde görünmesini ve bakıma her zaman hazır olmasını sağlayacaktır.

Dökülmeye Karşı Önlem Alın

Kirpik dökülmesi yanlış kozmetik ve bakım ürünleri kullanmaktan çeşitli sağlık durumlarına kadar pek çok farklı nedenden kaynaklanabilir. Ancak genel anlamda daha sağlıklı ve güçlü kirpikler için bol miktarda demir, E vitamini ve omega 3 yağ asitleri içeren beslenme tarzına geçmeniz önemlidir. Ayrıca stresten uzak durmak gibi yaşam tarzı değişiklikleri yapmak da kirpiklerin daha hızlı ve güçlü şekilde uzamasına yardımcı olabilir.

Kirpik Bakımı Rutininde Hangi Ürünler Kullanılır?

Daha dolgun, koyu ve uzun görünen kirpiklerin sırrı etkili bir bakım serumu ve vitamini kullanmaktan geçer. B7 ve B5 vitamini gibi yedi değerli bileşenden oluşan My Lamination Vitamin Lash Serum güçlü içerik kombinasyonu sayesinde her bir kirpiğin büyüme süresini uzatır ve güçlendirmeye yardımcı olur. Kirpiklerinizin uzunluğunu ve kalınlığını artırmak için kirpik çizginizin yakınına az miktarda kirpik serumu uygulamanız yeterlidir.

My Lamination kirpiklerinizin daha hızlı ve güçlü şekilde büyümesinin yanı sıra Mineral ve Vitamin Lash Botox uygulamaları ile daha dramatik bir görünüme kavuşmasını sağlar. Siz de My Lamination kirpik bakım ürünleri ile çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz!

Yorum Bırak

v

Uzmanlarımıza desteğimiz hiçbir zaman bitmiyor. Onların başarıları ile mutlu oluyor, ailemiz büyüdükçe gururlanıyoruz. Önceliğimiz güven ve samimiyet. Biz, güzelliği ve mutluluğu, güven ve samimiyet ile sizlere ulaştıracağımıza söz verdik. Öyle de yapıyoruz.
+90 507 170 08 25